Menu Sluiten

Oplossingen Keukens Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over oplossingen keukens op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Oplossingen Keukens Op Maat

Keuken | Interieur | Meubelen | Slapen | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen keukens op maat

terug artikels portfolio nl en diensten referenties over ons contact referenties acquired an important stake of advisor of the sellers delta engineering een oost vlaamse diamant uit ophasselt geraardsbergen is een innoverende wereldspeler in de automatisatieoplossingen en machines voor kunststofverpakkingen en de blaasvormindustrie blow moulding . Delta engineering werd in opgericht door danny de bruyn en rudy lemeire. Het heeft drie vestigingen belgi onderzoek amp ontwikkeling productie verkoop en service roemeni productie en de verenigde staten verkoop amp service. Het telt zon werknemers. Delta engineering realiseerde in miljoen euro omzet oplossingen keukens op maat gratis levering In hoofdzaak was het de opdracht van mna om de beste partner te zoeken om samen met de twee oprichters die geen familiale opvolgers hebben het bedrijf verder te doen groeien zowel op eigen krac.

markegemstraat dentergem infokinterno.be volg ons home maatkasten keukens amp badkamers haarden schrijnwerk amp renovatie contact home maatkasten keukens amp badkamers haarden schrijnwerk amp renovatie contact kinterno maatwerk uit eigen atelier lees meer een beetje meer over ons wie of wat is kinterno kinterno is jong en enthousiast belgisch en altijd klaar voor een uitdaging. We zijn voorzichtig gestart in bijberoep maar al snel vielen onze maatwerkprojecten niet meer te combineren met een andere job Extra uitleg over oplossingen keukens op maat Onze trein raasde verder aan hogesnelheid met als gevolg dat wij nu trotse zaakvoerder zijn van onze besloten vennootschap. Wij werken enkel met kwalitatief houtmateriaal bevestigingsmateriaal en beslag. In die categorie vallen merken als finsa superpan decospan egger rezopal formica trespa blum en u.

Meer informatie over Oplossingen keukens op maat

oplossingen diensten cases over ons contact maak een afspraak service menu home oplossingen diensten cases over ons contact tergooi ziekenhuizen tergooi is een van de vele klanten die electro calorique rijk is. De locaties waar onze oplossingen te vinden zijn zijn de algemene ziekenhuizen in de regio van hilversum. Tijdens de pilot fase die wij op locatie hebben gedraaid hebben de gasten van tergooi hoge cijfers toegekend aan de presentatie van de maaltijden. Sindsdien zijn onze oplossingen niet meer weg te denken uit de keukens van deze zorglocatie. Uitgebreide analyse electro calorique is na een uitgebreide analyse gedurende de pilot fase pragmatisch te werk gegaan. Hierdoor hebben ze een oplossing geboden voor alle geledingen.