Menu Sluiten

Keuken Kleurencollectie

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over keuken kleurencollectie kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Keuken Kleurencollectie

Badkamer Accessoires | Keuken | Badkamers | Domotica | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken kleurencollectie

taal nederlands nederlands franais home priv toepassingen zakelijke doeleinden brands outlet vanaf najaar beschikbaar contact taal nederlands nederlands franais brands home brands corian corian is de merknaam voor het solid surface materiaal ontwikkeld door dupont de nemours usa ook uitvinder van bijvoorbeeld nylon en kevlar e.a. In als alternatief voor natuursteen en laminaat. De originele mixture was de combinatie van calcium carbonaat en acrylhars en in werd de definitieve samenstelling aeen binding van ongeveer minerale vulmiddel ath een afgeleide van bauxieterts en acrylhars pmma keuken kleurencollectie kostenraming Hierdoor verbeterde de kwaliteit van het eindmateriaal want vanaf nu was het ook zuurbestendig alsook een meer translucentie en de satijn zachte touch. De productie startte in de vs nabij buffalo in de staat new york. De uitvinder en biochemicus donald slocum startte in nam in patent en in werd corian op beurs te houston voo.

nederlands french menu toggle navigation home materialen realisaties blog contact nieuw silestone marmer look nieuws donderdag april de marmerlook is hot. Dat heeft silestone geiumlnspireerd tot de nieuwe kleurcollectie eternal die de meest populaire marmers naar je interieur brengt. De nieuwe silestone eternal collectie komt in fantastische kleuren calcatta gold statuario charcoal soapstone serena en marquina. Silestone speelt daarmee in op de marmertrend in interieur en binnenhuisarchitectuur. De natuurlijke en tijdloze uitstraling van de marmerlook komt perfect tot zijn recht in heel wat toepassingen van bijzettafels tot keukenbladen en zelfs volledige badkamers. Het unieke karakter dat marmer uitstraalt geeft elk interieur een uniek cachet. Silestone in tegenstelling tot marmer is silestone geen natuursteen. Silestone is een uiterst hard en bestendig materiaal dat voor uit natu.

Meer informatie over Keuken kleurencollectie

skip to main content toggle navigation home realisaties info contact downloads register nederlands english franais top karakteristieken top karakteristieken corian amp krion zijn naadloos dupont corian amp krion bieden eindeloze mogelijkheden. Corian amp krion kunnen vrijwel onzichtbaar worden verlijmd voor een ogenschijnlijk naadloos resultaat waarodoor nagenoeg elk design gerealiseerd kan worden. Zo kunnen lange werkbladen bijvoorbeeld heel eenvoudig in onderdelen worden gemaakt in ons atelier om vervolgens bij het plaatsen ter plekke samengevoegd te worden. Randen kunnen worden aangezet om dikker te ogen. Corian amp krion zijn hyginisch dupont corian amp krion by porcelanosa grupo zijn een nietporeuse materialen meer over keuken kleurencollectie Ze zijn over de hele dikte massief en kan met onopvallende n.