Menu Sluiten

Handelaars Antwerpen Keukens Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over handelaars antwerpen keukens op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Handelaars Antwerpen Keukens Op Maat

Meubelen | Interieur | Meubilair | Keuken | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars antwerpen keukens op maat

ga naar de inhoud toon navigatie adverteren contact aanmelden trefwoord zoeken regio s westvlaanderen oostvlaanderen antwerpen limburg vlaamsbrabant mijn regio kies een regio aalstaalteraarschotaartselaaraffligemalkenalveringemantwerpenantwerpen provincieanzegemardooiearendonkasasseassenedeattenrodeavelgembaarlehertogbalenbeernembeersebeerselbegijnendijkbekkevoortberendrechtberingenberlaarberlarebertembeverbeverenbierbeekbilzenblankenbergebocholtboechoutbonheidenboomboortmeerbeekborgloonbornemborsbeekboutersembrakelbrasschaatbrechtbredenebreebruggebuggenhoutdammede haande pannede pintedeerlijkdeinzedenderleeuwdendermondedentergemdesseldestelbergendiepenbeekdiestdiksmuidedilbeekdilsenstokkemdrogenbosduffeledegemeekloerpemereessenevergemgalmaardengaveregeelgeetbetsgenkgentgeraardsbergengingelomgistelglabbeekgooikgrimbergengrobbendonkhaachthaalterthalenhallehamhammehamontachelharelbekehasselthechtelekselheersheistopdenberghemiksemherentherentalsherenthoutherkdestadherneherseltherstappeherze.

sluiten home nationaal zoeken alfabetisch bedrijfssector uitgebreid straat shoppen in lucky box vriendelijkste handelaar uw zaak gratis aanmelden inloggen sluiten home handelaars antwerpen keukens op maat is gewoon uw perfecte keuze meer realisaties inloggen home nationaal handelaars alfabetisch bedrijfssector uitgebreid straat shoppen in lucky box struyfs keukens bvba vorselaar handelsgids antwerpen vorselaar home meer realisaties menu struyfs keukens bv struyfs keukens bv peter struyfs emailadres struyfsbvbamsn.com vispluk vorselaar klik voor telefoontelefoon klik voor gsmgsm struyfsbvbamsn.com https struyfskeukens.handelsgids.be openingsuren maandag geslotengesloten dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag geslotengesloten extra informatie fotorsquos .

Meer informatie over Handelaars antwerpen keukens op maat

visie diensten overheid bedrijven projecten lopende projecten voltooide projecten media team contact u bent hierhome team team rob renaerts zaakvoerder rob renaerts is van opleiding bioir en bezit een master diploma in environmental science and technology. Na een jaar in het onderwijs belandde hij op de onderzoeksdienst van het oivo. Gedurende jaar kreeg hij de tijd om zich te verdiepen in onderzoek naar duurzame consumptie lees meer over handelaars antwerpen keukens op maat Vooral landbouw en voedingsconsumptie liggen hem als hobbykok nauw aan het hart. Hij schreef verschillende studies over de impact van onze voedingsconsumptie op het milieu. Daarnaast specialiseerde hij zich in duurzaamheidslabels en overheidsaankopen. Hij stond in voor het onderzoek naar duurzaamheidslabels in het kader van de website labelinfo.be. Toen hij verhuisde naar het netwerk bewust verbruiken werd hij cordinator van de website. Hier verdiepte hij zijn kennis van duurzame productie en consumptiepatronen. Tenslotte vond hij het tijd zijn eigen zaak te beginnen zodat coduco in het leven werd geroepen. In zijn vrije tijd is hij v.