Menu Sluiten

Douchestraal

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over douchestraal kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Douchestraal

Domotica | Badkamers | Douche | Keuken | Badkamer Accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Douchestraal

skip to content menu start over frank keukens sanitair het geberit aquaclean gevoel verwarming interieur klusjes meegroeien contact ftwerken het geberit aquaclean gevoel water is niet weg te denken uit onze dagelijkse hygine douchestraal informatie inwinnen Ook bij ons vinden alsmaar meer mensen de weg naar de zachte en natuurlijke wchygine met water in plaats van papier. Met geberit aquaclean krijg je deze welzijnservaring via een eenvoudige druk op de toets. Je wordt gereinigd met een zachte douchestraal. De straal is intenser maar ook zachter voor de huid dan de klassieke reiniging met papier. Daarna voelt u zich volledig zuiver en fris. Sommige modellen zijn ook uitgerust met geurextractie. Afhankelijk van het geselecteerde model zal geberit aquaclean u ten slotte zacht met warme lucht drogen. Anders komt hier het klassieke papier om de hoek kijken. Het productassortiment bie.

skip to content home ontwerp en renovatie geberit aquaclean rioleringen en waterlekken waterbehandeling pers contact toonzaal tel. ifran.e geberit aquaclean geberit aquaclean of u nu uw handen wast een douche neemt of van een warm bad geniet water biedt u dat ongevenaarde gevoel van frisheid en hygine. Met geberit aquaclean beleeft u dit gevoel van welzijn telkens als u het toilet bezoekt. Met de door geberit geproduceerde douchewc s van hoge kwaliteit wordt u via een druk op de toets met een aangename warme douchestraal gereinigd. Afhankelijk van het toestel bieden extra verwenprogramma s een nog betere hygine en meer welzijn. Geberit heeft de laatste jaar intensief douchewc s ontwikkeld en bepaalt nieuwe standaards met betrekking tot kwaliteit design en comfort met zijn geberit aquaclean assorti.

Toelichting over Douchestraal

marc sanitair en cv verwarming badkamer sanitair chauffage loodgieter home producten realisaties over marc sanitair contact over marc sanitair home over marc sanitair over marc sanitair voor uw installatie wilt u een oplossing op maat uitgevoerd door iemand met ervaring een vakman. Zowel in technisch sanitair zoals regenwaterrecuperatie of hydrofoorgroepen als in het leveren en plaatsen van sanitaire toestellen zoals baden douches badkamermeubelen enz hebben wij een ruime ervaring. U kunt beroep doen op n aanspreekpunt gezien marc sanitair ook tegelwerk levert bent u geïnteresseerd in de prijs van douchestraal Iedere toepassing is anders dus meten is weten. Zo krijgt u de beste cvoplossingen voor een scherpe prijs een aangenaam binnenklimaat warme voeten een vo.