Menu Sluiten

Drinkwater Kraan

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over drinkwater kraan kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Drinkwater Kraan

Badkamers | Douche | Domotica | Keuken | Badkamer Accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Drinkwater kraan

biobox bvba t fax www.biobox.be infobiobox.be key cssmenu.com plaats de filter van bij de aanvang in de waterkoker liter. Beperkt in gebruik tot max liter. Gebruik het om liter koud hard kraanwater te behandelen tot zacht drinkwater. Kan ook aangebracht worden in de watertank van een nespresso senseo of eender welk koffiezettoestel. Theedrinkers kennen het fenomeen van een wolkige thee met op het oppervlak een fijne onsmakelijke filmlaag. De smaak van zurig ijzer vergalt het theegenot. Bovendien is er een continue opbouw door kalkafzetting in de waterkoker. Ook het drinken van koud kraantjeswater heeft die zurige ijzersmaak. Deze eliminafilter lost deze problematiek ten gronde op. Je water wordt zacht de phwaarde is geneutraliseerd en het broodnodige potassium is toe.

keuzemenu bedrijven thuis shared menu bestel water bestel zout blog faq jobs contact nl fr keuzemenu bedrijven thuis shared menu bestel water bestel zout blog faq jobs contact nl fr breadcrumb home drinkwatersystemen waterkoeler voor bedrijven of thuis bespaar en denk aan het milieu met een leidingwaterkoeler drinkwater kraan zijn zeer gewild Ontdek hier de ideale waterdispenser voor thuis of op kantoor. minder dan euro l gem. Waterprijs in belgi jouw ideale waterkoeler ontdek het aan de hand van deze vragen start de test op zoek naar het beste drinkwateroplossing voor thuis of op kantoor ons gamma van drinkwatersystemen gaat van leidingwaterkoelers tot flessenmodellen Selectie over drinkwater kraan Of ga voor de combinatie van zowel een waterdispenser een waterfontein een waterkoeler n een waterverzachter met onze .

Informatie over Drinkwater kraan

talen nederlands franais frans english engels home producten waterontharders ecoblue archieven north star north star u north star ed north star ed north star ed north star ed north star ud galaxy galaxy vdr drinkwatersystemen filtratie behandelingsproducten ontkalken waterleiding service referenties contact mcbwater heet u welkom zout tabletten bestellen disclaimer zoeken jobs drinkwatersystemen een waterfilter van mcbwater maakt van uw kraan een kantenklare drinkwaterbron. De voordelen even op een rijtje u heeft zelf altijd beschikking over vers en gezond drinkwater de kwaliteit is continu hoog geen nood aan plastieken flessen drinkwater waardoor een enorme kostenbesparing en veel minder afval. Uw bereidingen zijn smakelijker en gezonder uw drinkwater is geschikt voor de bereiding van babyvoeding u denkt aan het milieu doordat er minder chemicalin in uw afvoer terecht komen graag komen wij een keer bij u langs met een fles door ons gefilterd drinkwater.zo proeft u de kwaliteit die wij u bieden zoals het ook uit uw eigen kraan kan komen. contacteer ons zuiver .